Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation The Cast of Alien Trailer

Gamekings Redactie 24/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wanneer je het de allereerste Alien-film als decor neemt voor je aankomende game, dan is het natuurlijk belangrijk dat je precies weet hoe deze in elkaar stak. Stap één is het kijken van de film zelf, maar daarnaast moet ook het gehele universum begrepen worden, voordat straks wij als spelers ons erin kunnen bevinden. Er zijn al een aantal mensen in de wereld van Alien geweest en dat zijn zij die de acteerrollen op zich namen. Je hoort hun mening over Alien: Isolation in deze Alien: Isolation The Cast of Alien Trailer.

Het is op zichzelf al tof genoeg dat de originele cast van de eerste Alien-film nog in één ruimte te krijgen is, gezien de film uitkwam in 1979. Da’s ondertussen al best een tijdje terug en de leeftijden van de acteurs en actrices lopen op. Ze zijn gelukkig nog wel in om de stemmen in te spreken voor Alien: Isolation, wat de game authentieker moet maken en dichter bij de originele film moet houden. Dat is sowieso een doel dat ontwikkelaar The Creative Assembly en uitgever Sega voor ogen hebben. Het wordt vaker genoemd, maar er kan dan ook niet vergeten worden dat Aliens: Colonial Marines echt een drollenbak van een game was, welke ook door Sega uitgegeven werd. Zo’n fout willen ze dus niet nogmaals maken en de originele cast lijkt enthousiast over Alien: Isolation.

Of de game ook daadwerkelijk heel wreed gaat worden, ligt in handen van The Creative Assembly. Gelukkig zijn zij ook ouwe rotten in het vak, met onder meer de Total War franchise in hun portfolio. Dat is echter wel hele andere koek, dus blind vertrouwen op een wrede game kan nog niet. De eerste beelden zijn veelbelovend, wat ervoor zorgt dat er tenminste wel nieuwsgierigheid en een beetje enthousiasme vanaf kan. Hoe het geheel uiteindelijk uitpakt, weten we op 7 oktober. Als je in het bezit bent van een PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 of Xbox One heb je de mogelijkheid vanaf dan de game te spelen.

Alien: Isolation The Cast of Alien Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch