Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Survivor Mode onthuld

Gamekings Redactie 17/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van actie-horrorgames kunnen zich over een paar weken verheugen op zwetende bilnaden en klamme handjes. Binnenkort komt Alien: Isolation namelijk uit en de game belooft lekker eng te worden. De game draait om een alien die lijkt op de enige echte Alien uit de klassieke film van Ridley Scott. De speler neemt de rol aan van Amanda, die erop uit gaat om meer te weten te komen over de verdwijning van haar moeder.

De alien in Alien: Isolation volgt geen voorgeprogrammeerd pad, waardoor het gedrocht te allen tijde en van alle kanten op je af kan komen. The Creative Assembley, de ontwikkelaars van de game en bekend van onder meer de Total War-reeks, merkten tijdens het testen op dat spelers de game op veel verschillende manieren speelden. Dit vormde de inspiratie voor de nieuwe Survivor Mode. In deze trailer vertellen de ontwikkelaars jou meer over deze nieuwe, competitieve modus. De speler moet tegen de klok racen om vooraf bepaalde objectives te voltooien en zo te strijden om een plekje op de leaderboards. Wanneer de game uitkomt, kun je aan de slag met de “Basement” map. Overige maps voor de Survivor Mode zullen in de weken na de release uitkomen.

In totaal zullen er vijf pakketten verschijnen die nieuwe maps, personages en uitdagingen bevatten. Wil je ze alle vijf hebben, dan kun je een Season Pass aanschaffen. Alien: Isolation staat gepland voor 7 oktober en komt uit voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Het eerste pakket voor de Survivor mode verschijnt op 28 oktober en bevat drie nieuwe maps met bijbehorende uitdagingen, een nieuw personage en meer variatie in de vijanden.

Alien: Isolation Survival Mode onthuld

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch