Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Last Chance Trailer

Angelique Grift 02/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is geen ontkomen meer aan: Alien: Isolation komt binnenkort uit. Eerder deze week kwam er al een trailer online van de How Will You Survive-campagne van de game en vandaag is er opnieuw een trailer voor je, namelijk de Alien: Isolation Last Chance Trailer.

Ook dit keer laten de beelden van de game jouw nekharen overeind staan. Waar de voorgaande trailer liet zien dat je niet zo maar jouw magazijn kan legen op een Alien, vertelt deze trailer je dat vluchten ook niet altijd de beste keuze is. Terwijl je wegrent van het ene gruwelijke monster, loop je zo in de val van de andere. Duidelijk is dat je bij het spelen van Alien: Isolation goed moet nadenken over de keuzes die je maakt, want zoals je kunt zien, zijn deze Aliens serieuze tegenstanders. Elke move die je in deze game maakt, zou wel eens je laatste kunnen zijn.

Op 7 oktober komt Alien: Isolation uit voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One en dan kun jij laten zien wat jouw strategie is om deze brute wezens te overleven.

Alien: Isolation Last Chance Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch