Menu Premium
Loading...

Alien: Isolation Flared Up Trailer

Karen Koch 30/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alien: Isolation is geen nieuwkomer op Gamekings.tv. Deze game is de laatste maanden al veel vaker voorbij gekomen, maar dat mag ook wel. De game ziet er namelijk behoorlijk creepy uit. De Alien: Isolation Flared Up trailer is daarnaast onderdeel van een serie trailers die ook nog eens de hashtag How Will You Survive meekrijgen, wat toch echt wel bijdraagt aan de onheilspellende sfeer die er in de game hangt.

Alles wat tot nu toe bekend is gemaakt over de game doet terugdenken aan de gloriedagen van de survival-horror en dat is iets waar veel mensen op zitten te wachten. Deze nieuwste trailer laat even zien hoe zeer Alien: Isolation teruggrijpt naar de oude technieken, want naar de Alien toe rennen terwijl je magazijn na magazijn op het beest losschiet, is er niet bij. In plaats daarvan moet je jezelf voorzichtig en vooral stilletjes rondom het buitenaardse schepsel heen zien te bewegen. Flares gooien om hem af te leiden en dan snel de andere kant op kruipen. Helaas gaat niet altijd alles zoals gedacht, want de trailer eindigt toch op een redelijk brute noot. Zeg maar dag tegen je ingewanden.

Alien: Isolation komt volgende week uit voor de meeste systemen. Vanaf 7 oktober kan men op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 én Xbox One proberen te ontsnappen aan de Alien. Of dat ook gaat lukken, is nog maar de vraag.
Alien: Isolation Flared Up Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch