Menu Premium
Loading...

Akiba’s Trip: Undead & Undressed launch trailer

Gamekings Redactie 24/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Akiba’s Trip: Undead & Undressed kwam eerder dit jaar al uit voor PlayStation 3 en de PS Vita, maar hij zit er ook aan te komen voor Sony’s next-gen console de PlayStation 4. Althans, in de VS dan. Voor Europa staat de release nog steeds gepland voor ergens in 2015. Dit mag echter de pret niet drukken, want we kunnen genieten van de Akiba’s Trip: Undead & Undressed launch trailer.

Tussen alle andere top games die dit najaar uitkomen, kan het zo zijn dat je deze typisch Japanse beat ‘em up-game tot nu toe hebt gemist, extra reden dus om deze launch trailer dan ook snel te checken. Akiba’s Trip: Undead & Undressed is een vervolg op het voor de PSP verschenen Akiba’s Trip, dat niet geheel onlogisch vooral in Japan goed werd ontvangen. De PlayStation 4-versie van de game is zoals te verwachten flink opgepoetst en volgens de ontwikkelaar XSEED is de game zonder moeite speelbaar op 1080p. De trailer laat naast een hoop gameplay en de toffe animé art-style ook de verschillende extra stream-functies zien die het streamen van de game alleen maar leuker moeten maken.

In 2015 verschijnt de game in Europa voor op de PlayStation 4 en dan kunnen ook wij zien of de game aan de verwachtingen voldoet. Voor een klein voorproefje check je snel de Akiba’s Trip: Undead & Undressed launch trailer!

nieuws_20141124AkibasTriplaunch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch