Menu Premium
Loading...

Activision kondigt de Black Ops 2 Vengeance DLC aan

Karim Shehata 18/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de fanatieke Call of Duty: Black Ops 2 spelers heeft Activision een ‘Season Pass’ ontworpen. Hierdoor ben je tegen een zekere prijs verzekerd van alle vier de DLC pakketten voor Black Ops 2, maar natuurlijk kunnen mensen zonder Season Pass ook de maps gewoon downloaden. Aangezien we er tot nog toe maar twee langs hebben zien komen, wordt het inmiddels de hoogste tijd voor een nieuw pakket aan knalvoer. Ontwikkelaar Treyarch en diens uitgever denken daar ook zo over, want Activision kondigt de Black Ops 2 Vengeance DLC aan.

Na de DLC pakketten Revolution en Uprising komt Activision dus met Vengeance, een pakket met drie nieuwe maps. Deze maps, respectievelijk Cove, Detour en Rush, verschijnen samen met de map Uplink, een remake van de in Black Ops zo populaire map Summit. Ook zijn er twee nieuwe verschijningen rondom de Zombie modus: de nieuwe map Buried en de Ray Gun Mark II, een nieuw wapen voor dezelfde modus.

De map Cove heeft een tropische setting, alhoewel ik persoonlijk op dat eiland geen vakantie zou vieren. In de map Detour is het de bedoeling om slim te werk te gaan, aangezien je op twee verdiepingen te werk kan gaan. De map speelt zich af op een brug, waar je dus ook onder de brug je tegenstanders het leven zuur kan maken. In Rush moet je, zoals de naam van de map al doet vermoeden, snel en solide te werk gaan. Het is een kleine map met een paintball setting. Aan paintballen kom je overigens niet toe, want in Black Ops 2 wordt er natuurlijk nog altijd geschoten met ‘echte’ wapens. Zoals gezegd is Uplink een remake van Summit, een populaire map uit het originele Call of Duty: Black Ops. Hoewel deze map groot is, speelt de actie zich vooral af in het midden van de map.

Ook de Zombie modus krijgt dus twee nieuwe toevoegingen. Een nieuw wapen, maar misschien nog veel interessanter voor de gamer: een nieuwe Zombie map. Deze map speelt zich af in een oud Amerikaans ‘western’ dorpje. De zombies hebben nu dus ook al het Wilde Westen ingenomen, waardoor jij met vier nieuwe personages de taak hebt om de zombies af te houden.

Voorlopig kan al het bovenstaande pas vanaf 2 juli, als het pakket volgens traditie eerst voor de Xbox 360 verschijnt. Alhoewel de Wii U-versie nog nooit één van de DLC pakketten heeft mogen verwelkomen in de Nintendo eShop, hoeven PlayStation 3 en PC-bezitters zich niet druk te maken. Op die platformen verschijnt het pakket één maand later.

Activision kondigt de Black Ops 2 Vengeance DLC aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch