Menu Premium
Loading...

Activision en Sony Pictures kondigen Ghostbusters-game aan

Duncan Israel 15/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

15 juli is het zover, dan komt er een nieuwe Ghostbusters-film naar de bioscoop. Activision en Sony Pictures hebben hierom twee Ghostbuster-games aangekondigd, die geheel in het teken zullen staan van deze film.

Ghostbusters is een third-person actiegame waarin je het, met maximaal vier personen, op kan nemen tegen de verschillende spoken en klopgeesten die ronddwalen in Manhattan. Je kan in deze game kiezen uit vier personages, ieder met een eigen speelstijl en specifieke krachten. Je zult in deze game verschillende opdrachten moeten volbrengen, zodat je de gear en abilities van het personage kan upgraden. Deze game speelt zich qua verhaal af na de film. Het spel draait om een stel rookies die de wacht houden over de thuisbasis, terwijl de échte Ghostbusters door het land toeren om klopgeesten te verjagen.

Daarnaast komt Activision ook nog met een mobile game, genaamd Ghostbusters: Slime City. Hierin speel je een Ghostbuster die New York City van de spookachtige ondergang moet redden. In deze asynchrone co-op game gaat het erom dat je machtige geesten verzamelt, om zo in de top van de leaderboards te komen. Jij kan je eigen Proton Pack samenstellen en je kan jouw thuisbasis helemaal zelf upgraden.

Ghostbusters komt, net als de film, uit op 15 juli en zal te spelen zijn op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ghostbusters: Slime City wordt in de loop van juli uitgebracht voor de Android en iOS. Laat in de comments weten of jij uitkijkt naar deze nieuwe Ghostbusters-games!

Activision en Sony Pictures kondigen Ghostbusters-game aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch