Menu Premium
Loading...

Ace Combat Infinity Update 8: New Toys & New Missions Trailer

Gamekings Redactie 06/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Ace Combat-serie behoort al jaren tot een van de meeste bekende gevechtsvliegtuigsimulatie-games. Jaar na jaar behaalde ze faam met de dogfights in de lucht en dit natuurlijk met de meest mooie en sterke vliegtuigen. Sinds 2014 is de eerste free-to-play versie van de game speelbaar en deze wordt continue ge-update om de game steeds leuker te maken.

Met deze achtste en nieuwste update worden er een aantal leuke extra’s aan de game toegevoegd. Zo worden er oude, maar zeker niet minder populaire, vliegtuigen uit vorige Ace Combat-games toegevoegd. Dit zijn de R-101 Delphinus #1 uit Ace Combat 3: Electrosphere en de XFA-27 uit Ace Combat 2. Leuk detail is dat in de R-101 de HUD uit Ace Combat 3 wordt weergegeven in de cockpitview. Daarnaast wordt er een ‘hard-modus’ toegevoegd aan de Dubai Night Assault Online co-op missie, wordt er een nieuwe Online co-op missie toegevoegd met de naam ‘Avalon Dam Invasion’ en wordt er een Free Flight-modus toegevoegd. Deze Free Flight-modus geeft je toegang om over verschillende locaties te manoeuvreren zonder je wordt beschoten. Dit zijn onder andere, San Diego, Tokio, Rusland en een hele andere waslijst aan andere maps.

Ace Combat Infinity is er exclusief voor de PlayStation 3. De game krijg veel lovende kritiek vanwege de goede balans die de game heeft gevonden tussen het free-to-play en het pay-to-win aspect. Dit maakt dat de game goed is uitgebalanceerd en daarmee heeft het voor ieder wat wils. Deze nieuwe toevoegingen passen in de stijl van de gehele game. Aangezien de game, heel plat gezegd, een grote samenvoeging is van de eerdere Ace Combat-titels. De trailer geef een klein voorproefje van deze update, dus check hem snel!

Bron: Facebook

nieuws_20150306Acecombatinfinity

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch