Menu Premium

Aantal abonnees World of Warcraft gedaald naar 5,6 miljoen

Gamekings Redactie 05/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteravond maakte Activision Blizzard zijn kwartaalcijfers bekend. Deze bevat veel informatie voor aandeelhouders, maar gelukkig hebben wij er ook wat aan. Sinds de World of Warcraft uitbreiding Warlord of Draenor uitkwam in november 2014 steeg het aantal abonnees naar ruim 10 miljoen. Daarna kwam er een daling en uit de nieuwste cijfers blijkt dat er nog 5,6 miljoen World of Warcraft abonnees zijn.

Ondanks de daling van het aantal abonnees, laat Blizzard steeds meer personeel werken aan World of Warcraft en zullen zij donderdag op de Gamescom hun nieuwste World of Warcraft-uitbreiding aan het grote publiek tonen! Ze geven aan goed naar de feedback van de speler geluisterd te hebben. Ze verwachten daarom dat de spelers blij verrast zullen zijn met de nieuwe uitbreiding.

Nu denk je misschien dat het erg slecht gaat met Activision Blizzard, maar de waarheid is het tegendeel. Het bedrijf heeft eerder namelijk nog nooit zoveel games en digitale content verkocht. Hearthstone, Heroes of the Storm en Destiny hebben gecombineerd wereldwijd al meer dan 70 miljoen spelers. Diablo 3 is daarnaast nu ook populair in Azie en heeft nu wereldwijd meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht.

Morgenavond vanaf 18.00 uur kun je meer informatie verwachten over de nieuwe World of Warcraft-uitbreiding. Wij zijn benieuwd of jij ook Warlords of Draenor gespeeld hebt of nog steeds speelt? Ben jij nieuwsgierig wat de nieuwe uitbreiding gaat brengen of weet je het al? Laat het ons weten in de comments!

Aantal abonnees World of Warcraft gedaald naar 5,6 miljoen

Aantal abonnees World of Warcraft gedaald naar 5,6 miljoen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch