Menu Premium

8 speler modus onthuld voor Super Smash Bros. Wii U

Karen Koch 24/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Super Smash Bros. is natuurlijk een fantastische party game. Helaas zit er dat vervelende limiet van vier spelers per stadium op. Super Smash Bros. voor de Wii U brengt hier echter verandering in. Nu kun je Smash-feesten geven en maar liefst zeven anderen uitnodigen: er is een 8 speler modus onthuld voor Super Smash Bros. Wii U!

Er hoeven niet langer mensen sip op de bank te zitten, wachtende tot zij ook misschien een controller aangereikt krijgen. Op de Wii U zal je maar liefst met zeven vrienden tegelijk tegen elkaar knallen. Als je enigzins bekend bent met de Super Smash Bros. games zal je je misschien een beetje zorgen maken over de grootte van de stadia in combinatie met zo veel mensen. Soms is het met vier man al niet meer bij te houden, hoe moet dat dan met acht? Simpel: de stadia worden groter.

Goede grap, hoe dan? Met acht man smashen zal een speciale gamemodus worden. Niet alle stadia zullen speelbaar zijn. Stadia als Battlefield worden vergroot zodat er genoeg ruimte is voor iedereen. Het is nog altijd chaos, maar daarom houden we allemaal van deze games, toch? Ook zitten er in de Wii U-versie van de game nog een aantal extra stadia die niet in de 3DS-versie zaten. Dit zijn dan vooral ook grote stadia, voor de liefhebbers: Hyrule Castle komt ook terug!

Stel je geplande feestjes nog maar even uit, want Super Smash Bros. voor de Wii U komt pas op 5 december uit in Europa. Daarna kan je wel leuke Smash-thema feestjes geven. Kom maar op!

8 speler modus onthuld voor Super Smash Bros. Wii U

8 speler modus onthuld voor Super Smash Bros. Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch