Menu Premium
Loading...

[Trailer] 2K kondigt Season Pass en Digital Deluxe Editions WWE 2K16 aan

Karim Shehata 07/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: 2K Games heeft inmiddels ook een trailer vrijgegeven van de aankondigde DLC voor WWE 2K16. Check de trailer hierboven om alvast te zien wat de toekomst in petto heeft voor 2K’s worstelgame!

Origineel bericht:

De release van WWE 2K16 zal deze maand plaats gaan vinden. Voor de worstelgame-liefhebber is dit natuurlijk al een feest op zich, maar na de release gaat het feest gewoon door! 2K Games heeft vandaag de inhoud van de Season Pass voor WWE 2K16 aangekondigd – waarvan ook alles los verkrijgbaar zal zijn – en tevens de Digital Deluxe Editions van de game voorzien van details.

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Wanneer je besluit de Season Pass aan te schaffen voor de PlayStation 4 of Xbox One-versie van de game, krijg je een Accelerator, de Legends Pack en de 2015 Hall of Fame Showcase DLC.

Met de Accelerator krijgen spelers toegang tot alle unlockable content die de game te bieden heeft, zodat je bijvoorbeeld meteen aan de slag kunt gaan met alle WWE Superstars en Diva’s die de game te bieden heeft. Als we aankomen bij de echte DLC-pakketten voor de game, zien we dat de Legends Pack de legendes Big Boss Man, Dusty Rhodes, Lita, Mr. Perfect, “Rowdy” Roddy Piper en Trish Stratus zal gaan bevatten. In de 2015 Hall of Fame Showcase DLC kun je vervolgens aan de slag in de volgende battles:

  • “Macho Man” Randy Savage vs. Jake “The Snake” Roberts;
  • Rikishi vs. The Rock;
  • Alundra Blayze vs. Paige;
  • Larry Zbyszko vs. Arn Anderson;
  • Tatsumi Fujinami vs. Ric Flair;
  • The Bushwhackers (Butch Miller en Luke  Williams) vs. The Natural Disasters (Typhoon en Earthquake);
  • The Outsiders (Kevin Nash en Scott Hall) vs. Harlem Heat (Booker T en Stevie Ray);

Naast al deze content, zal WWE 2K16 ook nog de New Moves Pack en de Future Stars Pack te verwerken krijgen. In het eerstgenoemde pakket zitten meer dan dertig nieuwe moves, terwijl de Future Stars Pack NXT Superstars als Samoa Joe, Diego, Fernando, Blake en Murphy bevat.

De Season Pass van WWE 2K16 zal alle genoemde DLC in dit bericht bevatten, terwijl PlayStation-bezitters er ook nog een thema bij krijgen. Wanneer je de Digital Deluxe Edition aanschaft, krijg je naast de Season Pass – en dus alle toekomstige DLC – ook toegang tot MyPlayer Kickstart. Door middel van MyPlayer Kickstart krijg je meteen toegang om gemaakte Superstar ratings en attributen te boosten in de MyCareer-modus van de game. Deze boost is echter alleen verkrijgbaar voor de PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game.

WWE 2K16 verschijnt op 30 oktober voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch