Menu Premium
Loading...

2K kondigt NBA Playgrounds aan voor PC, PS4, Xbox One en Nintendo Switch

Joep Omes 07/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Basketbalfans van het eerste uur weten waarschijnlijk de namen van de beste spelers uit hun hoofd, zowel de actieve als de spelers die met pensioen zijn. Dat komt goed uit, want ze kunnen vanaf volgende maand hun hart ophalen met NBA Playgrounds!

De cartoony basketbalgame van uitgever 2K is een greep naar het verleden, toen basketballen op je console nog wat meer arcade was – denk aan NBA Jam en NBA Street. Net als die twee games wordt NBA Playgrounds ook weer onder licentie van de NBA uitgebracht en dus zit de game vol met de grootste basketballers van weleer en de top van nu. De makers van de game, Saber Interactive, lappen de regels aan hun basketbalschoenen en hebben in plaats daarvan honderden sicke dunks en moves in de game gestopt. Aan de hand van de trailer kunnen we nog niet exact zien hoe de game zal spelen, maar we kunnen dus over de top gameplay en slowmotion dunks verwachten.

NBA Playgrounds kan gespeeld worden met maten op de bank, maar ook online – en dat op zowel de PC, PlayStation 4, Xbox One en de Nintendo Switch. De game is vanaf volgende maand beschikbaar als digitale download. Hopelijk weten we snel meer! Wat vind jij van de trailer?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch