Menu Premium

Laatste versie Nioh krijgt patch voor co-op

Maarten van Steijn 08/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen tijd zijn er al meerdere Beta versies van Nioh gekomen voordat de game op 9 februari voor de Playstation 4 uit gaat komen, met als laatste de Last Change Trail. Tijdens deze laatste versie van Nioh, is een bug geconstateerd. Dit had te maken met de co-op en dan met name het proberen te joinen van andermans game, wanneer jijzelf die stage al voltooid had.

Al hoewel een aantal van de spelers alleen hulp zochten bij het neerhalen van grote eindbazen, is deze bug door sommigen dus wel geconstateerd wanneer hun maten de desbetreffende stage waar je hen voor hebt uitgenodigd al gehaald hebben. Dit geldt trouwens niet alleen voor co-op met vrienden, maar voor het joinen van elke speler in de game.

Team Ninja, de developer achter deze titel, zegt al hard aan het werk te zijn met een patch hiervoor. In de tussentijd zul je helaas dus nog enigszins beperkt kunnen gaan worden in de co-op van deze game.

Nioh is een Action RPG met energieke combat en intense Boss Fights. De game wordt dikwijls vergeleken met een From Software’s Dark Souls of Bloodborne, mede vanwege de hoge moeilijkheidsgraad.

Ga jij de game checken als hij morgen uit komt? Laat het weten in de reacties!

Bron: vg247.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch