Menu Premium

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is goud gegaan

Maarten van Steijn 07/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bevestiging waar mening gamer de laatste tijd naar snakte, is dan eindelijk hier: The Legend of Zelda: Breath of the Wild is goud gegaan. Dat de game op 3 maart 2017 verschijnt op de Wii U en Nintendo Switch is nu dus 100% zeker. Het nieuws werd verspreid via een tweet van Monolith Soft developer Yasuyuki Honne. In de tweet was ook een foto te zien van het team dat aan deze game gewerkt heeft:

Voor de Nintendo Switch fans is dit toch wel een schot in de roos, aangezien veel gamers hierop zaten te wachten. Echter is de game ook aangekondigd voor de Wii U, terwijl Nintendo pas geleden gestopt is met het ondersteunen van deze console. Dit betekent ook dat Zelda: Breath of the Wild de laatste titel zal zijn die uitgegeven gaat worden voor de Wii U.

Nintendo hoopt onder andere deze met first party titel de Nintendo Switch een flinke boost te geven, waar bij de Wii U een groot, gapend gat zat tussen de releases van grote Nintendo-games.

Zie jij jezelf Zelda: Breath of the Wild al spelen op de Nintendo Switch, die op 3 maart 2017 uit gaat komen? Of haal je hem gewoon nog lekker voor de Wii U? Laat het weten in de comments!

Bron: vg247.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch