Menu Premium

Pomp je banden maar alvast op: GTA Online krijgt waarschijnlijk Biker DLC

Samuel Boyd 22/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vorige week kon er al flink meer geraced worden in GTA Online door de komst van de Cunning Stunts update, maar waarschijnlijk blijft het hier niet bij. Een oplettende gamer heeft namelijk zijn kostbare tijd opgeofferd om de code van Cunning Stunts door te spitten. Hierin vond hij een aantal scripts die hinten naar een Biker DLC. Nog meer raceplezier in een ander leren jasje!

Uit de namen van de gevonden scripts wordt al enigszins verraden wat de Biker DLC in gaat houden. De scripts doen vermoeden dat het mogelijk gaat worden om je eigen biker gang te starten. Om een leider van een gang te worden, zal je hoogstwaarschijnlijk wel een CEO of VIP moeten zijn. Het script ‘gb_biker_initiation’ lijkt erop te wijzen dat de gangleiders andere gamers kunnen rekruteren in hun club, waar de nodige initiatie natuurlijk bij komt kijken. Andere scripts suggereren dat het ook mogelijk wordt om tegen andere bikergangs te strijden, in de vorm van uit de hand gelopen drugdeals en ‘motor jousts’.

Veel GTA Online fans hebben al voor een langere tijd gevraagd om een Biker update. Alhoewel het helaas nog niet officieel is bevestigd door Rockstar, kunnen de fans wel alvast voorzichtig enthousiast worden. TezFunz, de gamer die de biker scripts heeft ontdekt, heeft het namelijk al meerdere keren aan het rechte eind gehad met GTA Online leaks.

Kan jij niet wachten op de Biker DLC, of bewaar jij nog even jouw enthousiasme tot de officiële bevestiging? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch