Menu Premium

1-2-Switch bevat 28 minigames

Froukje Planken 08/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Nintendo Switch presentatie van 13 januari jl. hebben we allemaal (al dan niet met verbazing) gekeken naar de aankondiging van de game 1-2-Switch. De verzameling minigames, die voornamelijk met de Joy-Cons gespeeld kan worden, werd tijdens de presentatie uitgebreid getoond. Nadruk lag daarbij op het gebruik van de Joy-Cons en de functionaliteit van de HD rumble technologie en motion IR camera. Tijdens de Nintendo Treehouse werden al beelden getoond van een aantal minigames, zoals: Quick Draw, Milk, Copy Dance, Table Tennis en Eating Contest.

De website van 1-2-Switch is nu geüpdatet en daarmee is bekend gemaakt dat de game 28 minigames zal bevatten. 10 minigames moeten nog worden onthuld, waaronder (zo is af te leiden uit de plaatjes) een honkbal game en een game waarbij je bordjes op een stok draaiende moet zien te houden.

Check voor alle nieuwe beelden van de 1-2-Switch minigames de site van Nintendo, maar hier volgen alvast een paar fragmenten:

In Soda hebben mensen wel heel veel plezier met het schudden van een fles priklimonade:

In Baby houd je je Switch in portable mode vast als een baby. Je knuffelt je Switch en legt het in bed (!):

In Beach Flag……ren je op je plek:

 

1-2-Switch komt 3 maart uit, tegelijk met de launch van de nieuwe console. Wat vind jij van 1-2-Switch? Leuke minigames of meer een tech demo van de Switch en de Joy-Cons?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch